Vakantiehuis in Turkije huren?

Uit statistieken is onlangs gebleken dat Nederlanders massaal naar de zon gaan in de zomervakantie. De crisis heeft er eigenlijk niet voor gezorgd dat de aantallen flink teruglopen en ook de lengte en prijs van een zomervakantie zijn over het algemeen niet teruggelopen. Eén van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders is Turkije. In dit land bulkt het van de vijfsterrenhotels, maar ook voor mensen die niet graag in een hotel zitten, is Turkije een fantastisch vakantieland. Zo zijn er tal van mooie villa’s of vakantiehuizen te huur in dit Zuid-Europese land. Een vakantiehuis in Turkije huren? De Oude Geul voorziet u van advies.

Mooie regio’s

In Turkije zijn een aantal prachtige streken. Het gebied rond Antalya en Alanya is erg mooi. Ook rond Bodrum zijn de kusten oogverblindend mooi en het voordeel van deze regio is dat er nog meer te doen is dan alleen op het strand liggen. De stad Bodrum heeft bijvoorbeeld een rijke historie en het kasteel dat aan zee ligt, is zeker het bezoeken waard.

Een vakantiehuis in Turkije huren

Maar een vakantiehuis in Turkije huren is dus niet echt een fluitje van een cent. Ook niet in Bodrum of omgeving. Vandaar dat we u graag even op weg helpen en wat tips aan u geven. Bij de reisbureaus zijn bijvoorbeeld reisgidsen op te vragen waarin ook vakantiehuizen of villa’s opgenomen zijn. Daarnaast is er natuurlijk het internet. Op het wereld wijde web zijn er tal van adressen waarop vakantiehuizen of villa’s aangeboden worden. De villaparken beschikken vaak zelf over een website, maar anders zijn er altijd nog internetadressen waarop villa’s gebundeld staan. U kunt vervolgens uw zoekcriteria indienen en de website filtert vervolgens de villa’s, zodat de door u gewenste villa overblijft. Als u bij een particuliere aanbieder wilt huren, is een bedrijf is Villa Azuro een aanrader. Deze verhuurder heeft mooie villa’s, die ook nog eens betaalbaar zijn.