Costa Brava

Zin in een lekkere zonvakantie? Zoek de Costa Brava op! In Spanje is deze 200 kilometer lange kust een enorme trekpleister. Heerlijke zandstranden, de zoute zee, de typisch Spaanse hapjes en de mogelijkheden bij de grote steden. De Costa Brava heeft alles!

De Costa Brava loopt van Portbou in Frankrijk tot aan Blanes in Spanje. Er zijn veel mogelijkheden voor verschillende vakanties. Wil je een jongerenvakantie en ga je voor het stappen? Dan zijn Lloret de Mar of Blanes goede en leuke mogelijkheden. Ben je toch op zoek naar een wat rustigere plek om bijvoorbeeld met de hele familie op vakantie te gaan? Kijk dan eens naar L’Estartit of L’Escala!

Lloret de Mar en Blanes

Op zoek naar sensatie, lekker op stap gaan en feesten tussen de menigte? Dan moet je naar Lloret de Mar of Blanes! Dit is dé place to be voor de jongeren onder ons. In beide steden heb je enorme clubs waar de grootste DJ’s zo nu en dan spelen! Daarnaast heb je ook veel beachparty’s gedurende de hele zomer! Bij beide steden zijn ook voldoende mogelijkheden om van alles te ondernemen. Zo kan je bungee jumpen, jetskiën, op een enorme banaan in de zee, naar het wildwaterpark en naar verschillende feesten buiten Lloret en Blanes.

L’Estartit en L’Escala

Toch meer zin in een rustige vakantie? Een vakantie met de familie? Dat is zeer zeker mogelijk aan de Costa Brava! In deze twee steden zijn verschillende campings te vinden waar je met je familie een leuke vakantie kan doorbrengen. Daarnaast is een uitstapje naar bijvoorbeeld Barcelona een goede mogelijkheid om met het gezin een leuk dagje weg te hebben! Om vervolgens een dag later weer lekker aan het  zwembad te liggen op de camping. Voor de kinderen is er op de campings genoeg  vermaak met voetbalveldjes, tennisbanen, zwembaden en kinderdisco’s! Voor de volwassenen is er ook altijd een leuk terras te vinden. Net als de vele leuke eettentjes en natuurlijk de markt in Spanje! Kortom, een vakantie voor ieder wat wils!